Restaurant Zevenaar

Op zoek naar een restaurant Zevenaar? Er zijn verschillende restaurants in Zevenaar, een restaurant in de omgeving van Arnhem is restaurant Nieuwe Tijd. Hier kun je in een van de beste restaurants in de omgeving van Zevenaar gerechten van over de hele wereld.

Wij zijn een restaurant waar jij kan genieten van de Franse, Turkse, Japanse, Griekse, Aziatische, Zuid-Amerikaanse, Nederlandse of Italiaanse keuken. Van carpaccio met truffelmayonaise, een heerlijke hamburger, kroketjes saté met gebakken uitjes, sushi of tiramisu.

Een restaurant met voor ieder wat wils!

Bij ons kun je terecht voor een diner met vrienden, kinderen, collega’s, familie of een groter gezelschap. Bij ons kun je namelijk dineren, waarbij er bij ons buffet voor iedereen wel iets lekkers is. Houdt de een meer van Turks eten, de ander van Grieks, Nederlands of juist Frans? Onze keuken regelt dit allemaal voor jou! Op onze menukaart vind je namelijk:

  • Sushi
  • Seafood bar & voorgerechten
  • a la Carte
  • Warme gerechten
  • Wok
  • Teppanyaki en Grill

Ook wat betreft drinken is er een ruime keuze op onze kaart; van fris, tot bier en wijn en heerlijke koffie’s na het dineren.

Restaurant Zevenaar

Ook aan de kinderen is gedacht

Wij zijn ook een van de restaurants in Zevenaar waar aan de kinderen is gedacht. Voor de kinderen hebben wij ook een compleet kinderbuffet met allerlei lekkere gerechten die daar voor hen klaar staan.

Voor de kinderen is er meer.. Wij hebben namelijk een Kids Playground! Hier kunnen de kleinere kinderen spelen, de grote kinderen klimmen en klauteren in de toestellen en hebben ze de mogelijkheid om een filmpje te kijken in onze bioscoop!

Voor kinderen kan het in restaurants wel eens een uitdaging zijn om zo lang aan tafel te zitten, daarom kunnen zij zich bij ons in ons restaurant ook lekker uitleven!

Reserveer een tafel in een van de beste restaurants in de buurt van Zevenaar

Wij zijn geen grand café of eetcafé waar je terecht van voor een lunch op ons terras, maar bij ons kun je terecht voor een fijne sfeer in ons restaurant en de gerechten die met liefde voor jou bereid zijn! Het voordeel bij ons restaurant in de buurt van Zevenaar zijn onze openingstijden! Ons enthousiaste team staat namelijk de hele week voor jou klaar! Wil jij een keertje op dinsdag genieten van onze gerechten? Dat kan!

Door de weeks zijn wij geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur, op de zaterdag en de zondag kun jij bij ons terecht vanaf 16:00 uur. Online kun jij hiervoor heel eenvoudig een tafel reserveren. Je kan hier jouw gewenste datum, tijdstip en het gezelschap toevoegen aan de reservering. Belangrijk om dan ook persoonsgegevens toe te voegen en dan is er voor jou een tafel gereserveerd op de dag dat jij dat wenst!