Restaurant Arnhem

Ben je op zoek naar een restaurant in Arnhem? Dan heb je ruime keuze voor de leukste restaurants! Van een pannenkoekenhuis voor lunch, een wijnbar, shared dining in een gezellige brasserie, een Italiaans restaurant met een terras, een café/restaurant voor een ontbijt, een pizzeria met lekkere pasta en pizza of een bistro restaurant met een wisselende kaart en lokale producten of juist voor een snelle hap of tapas. Arnhem heeft het voor jou allemaal, mar hoe vind je de beste restaurants in Arnhem, juist door deze te ontdekken, begin dan bij Nieuwe Tijd Duiven!

Ben jij op zoek naar dat ene gezellige restaurant waar jij kan genieten van een uitgebreid diner? Dan is Nieuwe Tijd in Duiven (in de buurt van Arnhem) zeker geschikt voor jou! Hier geniet je in een van de restaurants in Arnhem van de Franse keuken, de Aziatische keuken, gerechten van over heel de wereld en lekkere bijpassende wijnen. Wie wil hier nou niet een avondje genieten?!

Heb jij de hele dag al de leukste hotspots van de stad Arnhem bekeken met mooi weer, nieuwe artikelen geshopt in de leuke straatjes en lekker geslenterd in het centrum van Arnhem. Dan is ergens in de buurt een hapje eten bij het beste restaurant natuurlijk een goed idee!

Kom naar de Nieuwe Tijd, restaurant Arnhem

Wanneer jij ons restaurant Arnhem bezoekt, dan kom je binnen bij de receptie, hier wordt je door ons personeel gastvrij verwelkomt en richting de tafel geleid. Je kan hier eerst een borrel drinken, of direct starten aan het uitgebreide buffet.

Op onze menukaart vind jij vele verschillende gerechten die jij kunt nuttigen onder het genot van een drankje. Je kunt eerst heerlijk borrelen en vervolgens eten op jouw eigen tempo.

Onze chef kok en andere koks zorgen er voor dat jij in een van de lekkerste restaurants van Arnhem terecht komt. Dit kan zijn voor grote groepen, een klein gezelschap of voor de hele familie. Het is de perfecte plek om met meerdere personen te komen dineren, dit omdat bij het buffet verschillende gerechtjes voor jou klaar staan. Er is voor iedereen wel iets lekkers.

Restaurant Arnhem

Wat staat er op de menukaart?

Tijdens een avond in ons restaurant kun je genieten van ieder gerecht door middel van een buffet. Je kan zelf behalen in ons restaurant in Arnhem welke gerechten jij wil proeven. Je kan namelijk voor het diner langs verschillende buffetten lopen om jouw favoriete gerechten te proeven. Wil je eerst beginnen met sushi, de seafood bar of andere voorgerechten van vis, vlees of vegetarisch?

Je kan ook gerechten bestellen die a la carte zijn, ook warme gerechten uit alle werelddelen zijn een optie! Van Hollandse groenten, tot saté, kip teriyaki of heerlijke garnalen. Ook heb je de optie om iets te kiezen van de wok. Schalen met verse groenten, die je kan combineren met vis, vlees of vegetarische producten. Kies jij liever voor de Teppanyaki en Grill? Ook dat kan bij ons in het restaurant!

Als afsluiter bevind zich in ons restaurant Arnhem ook een nagerechten buffet. Hier kun jij wederom de gerechten pakken die jij graag zou willen proeven! Als afsluiter van een fijne avond kun je ook genieten van een lekkere kop koffie.

Ook aan de kinderen is gedacht in ons restaurant in Arnhem

Als jij je in Arnhem bevindt met kinderen, dan wil je vaak niet het eerste restaurant kiezen, maar je wil ook dat er op de menukaart iets lekkers voor de kinderen staat. Daar hebben wij zeker aan gedacht! Er is een heel kinderbuffet voor de kinderen. Ook zij kunnen in ons restaurant een gerecht kiezen van uit alle werelddelen.

De Kids Playground

Naast dat er bij het diner gedacht is aan de kinderen, zijn wij een van de restaurants in Arnhem waar de kinderen zich echt goed kunnen vermaken. Wij hebben in ons restaurant in Arnhem namelijk een zogenoemde ‘Kids Playground’. Hier kunnen de kleinere kinderen spelen, de grote kinderen klauteren of een filmpje kijken in onze bioscoopzaal. Kinderen willen vaak niet de hele avond aan een tafel zitten, dus wij hebben dit speciaal voor hen geregeld!

Reserveer jouw tafel bij de Nieuwe Tijd, het gezellige restaurant

Hecht jij veel waarde aan gastvrijheid? Onze medewerkers weten wel hoe wij onze gasten tevreden kunnen stellen. Het is hiervoor wel belangrijk om een tafel te reserveren wanneer jij denkt aan een bezoek aan ons restaurant Arnhem. Online kun je heel eenvoudig een tafeltje reserveren, dit door een datum, aantal personen, tijdstip en de persoonsgegevens in te voeren.

Bij ons in ons restaurant in Arnhem kun je alle dagen terecht voor een heerlijk diner! Iedere dag zijn wij geopend, door de weeks van 17:00 tot 22:00, in de weekenden openen de deuren van ons restaurant om 16:00.

Zien wij jou binnenkort bij ons restaurant in Arnhem, Duiven?