Restaurant Westervoort

Zoek jij een restaurant Westervoort en omgeving dat gastvrij is? Dan is restaurant Nieuwe Tijd wellicht geschikt voor jou! Een van de beste restaurants uit de omgeving waar je terecht kan voor een uitgebreid diner. Je kunt hier met vrienden, familie of een ander gezelschap smaakvol dineren.

Hoe heerlijk is het om de ene keer te genieten van de een heerlijke lunch op een terras, een aangeklede borrel, de andere keer een high tea en in de avond genieten van een heerlijk buffet onder het genot van een borrel. Bij restaurant Nieuwe Tijd is het zo dat jij vanuit ieder land van de wereld kan genieten van hapjes.

In ons restaurant is er voor allemaal wel iets lekkers bij het buffet. Geniet jij liever van Italiaans, spareribs, een hamburger of salades? Ook dit kun jij vanaf het buffet meebrengen op jouw bord! Wil jij soep met lekkere broodjes als voorgerecht? Ook dit is mogelijk!

Onze gerechten variëren van vis, vlees en vegetarische gerechten. Kies daarom iets wat jij lekker vind en geniet de hele avond. Ook kun je a la carte gerechten bestellen, waaronder seizoensproducten.

Tijdens het buffet in ons restaurant in de omgeving van Westervoort kun je genieten van:

  • Sushi
  • Seafood & Voorgerechten
  • A la Carte
  • Warme gerechten
  • Wok
  • Teppanyaki en Grill
  • Kinderbuffet
  • Nagerechten
Restaurant Westervoort

De openingstijden en prijzen van restaurant Nieuwe Tijd

In ons restaurant in de buurt van Westervoort kun jij genieten van een heerlijke sfeer! Heb jij een keer geen zin om thuis in de keuken te staan en eten te koken? Dat is voor ons geen probleem! Kom gerust bij ons langs, wij zijn namelijk iedere dag van de week geopend!

Op maandag tot en met vrijdag kun jij voor de gezelligheid bij ons in ons restaurant terecht van 17:00u tot 22:00u. Wanneer jij liever lekker bij ons wilt eten in het weekend, dan kan dit tussen 16:00u en 22:00u op de zaterdag en zondag.

Voor de prijzen van een diner hanteren wij vast prijzen, dit is inclusief de drankjes die onze gasten nuttigen op een avond. De prijzen voor een uitgebreid diner verschillen in het weekend van de doordeweekse dagen. Op de feestdagen zullen de prijzen in ons restaurant ook verschillen van de reguliere prijzen.

Online reserveren voor Nieuwe Tijd dichtbij Westervoort

Wil jij binnenkort graag bij ons in de omgeving van Westervoort langs komen om de lekkere gerechten eens te komen proeven? Ben jij in de buurt van Rheden en wil je spontaan langs komen? Heb je een keer op maandag geen zin om te koken? Geen probleem! Online kun je heel eenvoudig jouw bezoek bij ons restaurant reserveren!

Om een tafel te reserveren in ons restaurant in de omgeving van Westervoort dien je de gewenst datum door te geven, het tijdstip en het aantal personen. Voor het aantal personen kun je ook onderscheid maken tussen kinderen, volwassenen en senioren. Hierbij kun je ook de gewenste tijdsduur toevoegen aan de reservering. Als jij een vraag hebt over ons menu, de mogelijkheden voor glutenvrij eten of een andere vraag over de dingen die op ons menu staan, dan kun je dat hier ook aangeven. Wij zullen jou helpen met het beantwoorden van jouw vraag of opmerking.

In ons restaurant in de omgeving van Westervoort en Rheden is iedereen welkom om te genieten van een heerlijk diner.