Restaurant Lathum

Een heerlijke lunch in een brasserie, een hapje eten met vrienden of een drankje en borrelhapjes; hoe heerlijk is dit af en toe! Hoe aantrekkelijk is een diner in een gezellig restaurant met een all-in Live Cuisine en de heerlijkste gerechten!

Lekkere gerechten die in de vorm van een buffet voor jou klaar staan! Op onze menukaart vind je gerechten als:

  • Sushi
  • Seafood bar & voorgerechten; serranoham, makreel, soepen, brood met dips en meer..
  • A la Carte; een buffet aan gerechten die te bestellen zijn (ook seizoensproducten).
  • Warme gerechten; een gerecht vanuit alle werelddelen.
  • Wok; groenten gecombineerd met vis, vlees of vegetarische producten.
  • Tappanyaki en Grill
  • Kinderbuffet

Restaurant Lathum

Bij ons ben je van harte welkom!

Wij zijn een van de restaurants in de buurt van Zevenaar, waar jij op jouw gemak kan genieten van onze gastvrijheid en alles dat op onze kaart te vinden is! Je kan in ons restaurant reserveren om met het gezin te komen eten.

Heb jij een (kleine) zakelijke bijeenkomst, ook om deze reden kun jij bij ons in het restaurant een tafel reserveren. Wil je feesten/bruiloften/recepties organiseren, bel naar ons voor de mogelijkheden die wij bieden wat betreft deze grotere (gesloten) partijen. Wij leggen jou graag uit welke mogelijkheden er wel (en niet) zijn in ons restaurant!

Heb jij op maandag een keer geen zin om te koken? Geen probleem! Bij ons restaurant kun je de hele week door terecht! Onze openingstijden verschillen wel door de weeks en in het weekend. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 17:00u tot 22:00u, in het weekend is ons restaurant geopend van 16:00u tot 22:00u.

Bij ons in het restaurant is het iedere avond feest! Wij verzorgen onze gasten graag een hele fijne avond onder het genot van lekker eten en drinken!

Contact

Naam(Vereist)