Restaurant Rheden

Bent u op zoek naar een goed restaurant Rheden? Kom dan eens kijken bij restaurant Nieuwe Tijd! Bij ons kunt u lekker eten, samen genieten en een heerlijke borrel drinken tijdens het diner. Wij zijn perfect bereikbaar met de auto en er is hier ruim voldoende parkeergelegenheid, over een parkeerplek hoeft u zich geen zorgen te maken.

In de omgeving van Rheden kunt u genieten van prachtige natuur bij bijvoorbeeld de Posbank. Een dagje wandelen op de Veluwe, ergens genieten van een heerlijke lunch. Dan na een heerlijke wandeling door de landerijen, een fijne fietstocht of een uitstapje naar het bezoekerscentrum Veluwezoom kunt u bij ons in een van de beste restaurants in Rheden terecht voor een diner!

De gerechten bij restaurant Nieuwe Tijd

Wij zijn een van de restaurants in Rheden, eigenlijk de omgeving daarvan. U vindt ons restaurant in Duiven. Op onze menukaart vindt u een uitgebreid diner waarvan u lekker kunt genieten met z’n tweeën, de familie of met vrienden. Wij hebben een regelmatig wisselende menukaart waardoor het vaker bezoeken van ons restaurant nóg aantrekkelijker wordt.

Wij bieden een grote diversiteit aan buffetten aan aan onze gasten. U kunt hier genieten van Sushi, onze seafood bar & voorgerechten of ons a la carte menu. Daarnaast serveren wij ook warme gerechten, wok of Teppanyaki en grill. Na die tijd kunt u natuurlijk ook genieten van de nagerechten en een kop koffie!

De gerechten op de kaart zijn gerechten van over heel de wereld. Zo kunt u genieten in ons restaurant van smakelijke variaties van Maki, Uramaki of sushi met bijvoorbeeld zalm. Daarbij is er een meterslang buffet met Fine Claire oesters, poké bowls of kleine voorgerechten zoals rundercarpaccio en warme soepen. Daarbij kunt u van verschillende seizoensproducten genieten, net als saté, garnalen, beenham of gebakken buikspek. Er staan ook verse schalen groenten te wachten op jou die u kunt combineren met vis, vlees of vegetarisch waarbij onze chefs dit heerlijk voor u gaan wokken.

Aan alles is gedacht in ons restaurant

Ook aan de kinderen is gedacht! In ons restaurant Rheden vindt u ook een uitgebreid kindermenu met de lekkerste gerechten voor de kinderen! Daarbij hebben wij voor de kinderen ook een speciale ruimte waar zij heerlijk kunnen spelen.

Bent u op zoek naar gezelligheid, een fijne sfeer en een lekker diner? Reserveer dan een tafel bij ons in ons restaurant! Heeft u speciale wensen? Laat dit dan weten tijdens het reserveren.

Een tafel reserveren bij restaurant Nieuwe Tijd

Voor een heerlijk diner en een vrolijk maal met vrienden, de familie of voor een hapje met het gezin kunt u online reserveren voor ons restaurant. Online reserveren doet u door een gewenste datum door te geven, net als het aantal personen en geef het tijdstip waarop u aan tafel wilt door. Wij zullen er dan voor zorgen dat er een gezellige tafel voor u klaar staat in ons restaurant in de omgeving van Rheden!

Bij binnenkomst wordt u ontvangen door de bediening bij de receptie die u naar tafel zal leiden in ons restaurant Rheden. U kunt dan beginnen met een drankje of direct starten met het diner.

Voor allerlei gelegenheden kunt u bij ons in ons restaurant Rheden terecht. Dit kan zijn voor een intiem diner met z’n tweeën, maar ook voor het vieren van een klein feest, of juist een zakelijke afspraak. Ook voor de grotere feesten kunt u bij ons vragen naar de mogelijkheden!

Voor zakelijke bijeenkomsten stellen wij het op prijs om vooraf even contact op te nemen om de opties door te nemen. Samen zullen we dan kijken naar een perfect diner in ons restaurant in de omgeving van Rheden.

Kom bij ons langs voor een heerlijk diner

Wilt u graag in ons restaurant in de omgeving van Rheden genieten van onze sfeer, een borrel en een lekker diner? U vindt ons restaurant in de omgeving van Rheden, namelijk in Duiven!

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 17:00 tot 22:00, op zaterdag en zondag kun je in ons restaurant al vanaf 16:00 terecht!

In ons restaurant in de omgeving van Rheden bent u van harte welkom, reserveer dan ook direct een tafeltje voor uw gezelschap.

Contact

Naam(Vereist)