Restaurant in Duiven

Op zoek naar een restaurant waar je kan genieten van heerlijke gerechten van over de hele wereld met een gezellige borrel? Dan zit je bij Restaurant Nieuwe Tijd in de gemeente Duiven erg goed! Wil je zorgeloos genieten van een heerlijke avond uiteten in een restaurant waarbij er voor iedereen wel iets is wat diegene lekker vindt? De Nieuwe Tijd in Duiven is dan zeker geschikt voor jou!

In Duiven zijn er verschillende restaurants te vinden. Er zijn restaurants die een Michelin ster gekregen hebben en er zijn restaurants voor de lunch waar hedendaagse kunst elkaar ontmoeten en historie gecombineerd wordt. Maar ben je nu op zoek naar een restaurant waar je heerlijk kan genieten van een arrangement aan verschillende wereldgerechten en een uitgebreid assortiment aan verschillende dranken en wijnen?

Reserveer dan een tafel bij Restaurant Nieuwe Tijd. Telefonisch kun jij contact opnemen met ons personeel om een tafeltje in ons restaurant te reserveren.

Een restaurant in de gemeente Duiven op een prachtige locatie

Duiven ligt in de provincie Gelderland, Duiven is een plaats dicht bij Zevenaar. In Duiven ligt het gezellige restaurant Nieuwe Tijd. Hier kan je lekker met je familie, vrienden of ander gezelschap genieten van een culinair hoogtepunt. De moderne uitstraling maakt de ambiance prettig en gezellig. Onze bediening zal er voor zorgen dat jij een fijne avond hebt en op zijn best kan genieten. Daarbij worden de gerechten met liefde voor jou gemaakt!

Gasten kunnen hier van maandag tot en met zondag iedere dag terecht voor een heerlijk en uitgebreid diner. Met een arrangement van 2 uur kan je genieten van verschillende wereld gerechten en desserts. Bij binnenkomst wordt je ontvangen door ons vriendelijk personeel en zij helpen je vervolgens naar je tafel.

Bij ons restaurant Duiven is er zoveel mogelijk. Van een diner op zondag, tot kleine bedrijfs feesten voor een diner op de woensdag. Van heerlijke wijnen en bieren, tot genieten van de sfeer van het restaurant. Bij ons restaurant kun jij genieten van een gehele fijne ambiance.

Restaurant in Duiven

Gerechten van over heel de wereld

Reserveringen kunnen bij ons restaurant in Duiven worden gemaakt als jij wilt genieten van een heerlijk diner. In ons restaurant serveren wij een buffet met gerechten die vers bereid worden door onze chefs. Houd je van sushi? Onze chefs maken voor jou smakelijke variaties! Ben jij meer fan van heerlijke vis gerechten? Ook deze vind je terug tijdens ons diner. Onze chefs koken graag voor jou kleine voorgerechten tot het voorbereiden van een seafoodbar.

Van typisch Hollandse gerechten, tot aan wokken met verse groenten gecombineerd met vis, vlees en vegetarische producten. Op bestelling grillen wij ook verschillende vis- en vleesgerechten voor jou!

Wil je gezellig eten met het hele gezin? Bij de Nieuwe Tijd Duiven wordt natuurlijk ook gedacht aan de kinderen! Wij hebben een kinderbuffet waar ook de kleinere gasten kunnen genieten van lekere gerechten uit allerlei werelddelen. Van kaas, spareribs, kleine broodjes en allerlei andere lekkere gerechten. Ook de kinderen zullen tijdens deze avond uit heerlijk eten!

Dit samenspel maakt de Nieuwe tijd in Duiven een uniek restaurant. De variatie aan gerechten en een groot assortiment aan dranken zorgt er voor dat er zoveel mogelijk is dat al onze gasten zullen genieten van het diner.

De culinaire creaties van de chef kok

In ons restaurant kan je heerlijk eten en genieten van gerechten afkomstig van over de hele wereld. Je kan zelf kiezen welk gerecht je eet en hoeveel je wilt. Op deze manier kan je zoveel mogelijk de verschillende gerechten proeven die met passie voor jou worden bereid!

Van kleine groentjes, vis en salades tot wok, a la carte gerechten en huisgemaakte desserts en gebak. Bij restaurant Nieuwe Tijd in Duiven heb je een ruim assortiment aan verschillende gerechten. Ook benieuwd naar onze bar? Ook hier hebben wij een groot assortiment aan wijn, verschillende bieren en kan je er terecht voor een heerlijk kopje koffie.

Restaurant in Duiven bezoeken

Een gezellige borrel in een gezellige sfeer

Een gezellige borrel gehad en wil je daarna de gezellige sfeer doorzetten? Reserveer dan een tafeltje bij restaurant Nieuwe Tijd. Laat je verrassen door de verschillende gerechten die in onze wereld keuken bereid worden.

Wil jij met jouw vrienden, familie of een ander gezelschap genieten van een lekker diner. Waarbij ieder gerecht met liefde en passie voor jou bereid wordt. Zou je werkelijk van alle gangen, van voorgerecht, tot hoofdgerecht en dessert willen genieten? Iedere gastheer, gastvrouw en iedere kok zorgt er voor dat onze gasten een onvergetelijke avond zullen hebben.

Wij zijn iedere avond geopend, zodat wij op iedere dag onze gasten een onvergetelijke avond kunnen bezorgen. Wil je een tafel reserveren? Neem dan telefonisch of online contact met ons op en wij heten je dan van harte welkom. Ons telefoonnummer is 0316 449 188.

Contact

Naam(Vereist)