Restaurant Wehl

Een restaurant Wehl? Er zijn er natuurlijk genoeg.. Van pannenkoekenhuis tot eetcafé of een van de andere restaurants in Wehl. In de omgeving van Wehl kunt u ook heerlijk eten, kom eens naar restaurant Nieuwe Tijd!

Heeft u zin in lekker eten en bevindt u zich in de omgeving van Wehl? Neem dan eens een kijkje op onze menukaart! Bij restaurant Nieuwe Tijd in de omgeving van Wehl kunt u terecht voor een heerlijk diner! Het is een echte aanrader als u lekker wilt eten, verschillende gerechten zou willen eten of als u voor ieder wat wils zoekt!

Wij zijn een van de restaurants in Wehl en omgeving waar u terecht kunt voor een gezellig diner met het gezin, vrienden of de hele familie. Bij ons kunt u een avondje genieten van gerechten van over heel de wereld!

Het buffet met overheerlijke gerechten bij restaurant Nieuwe Tijd

Bent u in de buurt van Wehl? Kom dan bij ons langs om te genieten van onze wereldgerechten. Wij bieden onze gasten in ons restaurant namelijk de lekkerste gerechten van over de hele wereld. Zo kunt u de avond beginnen met een heerlijke borrel van onze drankenkaart, waarna u kunt beginnen met het buffet.

Bij onze verschillende buffetten vindt u allerlei soorten gerechten. Zo hebben onze chefs met passie de lekkerste sushi gerechten voor u gemaakt! Maki, Uramaki of andere sushi gemaakt met verse zalm. Ook kunt u bij de Seafood Bar genieten van Fine Claire Oesters of een van de warme soepen proberen bij ons voorgerechten buffet. In ons restaurant in de buurt van Wehl vindt u verschillende buffetten.

Vervolgens kunt u diverse gerechten bestellen die gemaakt zijn met seizoensproducten, telkens weer een nieuwe verrassing. Heeft u onze warme gerechten al geproefd? Onze chefs maken namelijk graag gerechten zoals saté, fu yong hai of gebakken zalmfilet. Wanneer u meer fam bent van wok, dan kunt u heerlijke groenten combineren met vis/vlees/vegetarische producten zodat onze chefs dit voor u klaar maken. Ook kunt u gerechten eten van de Teppanyaki bakplaten.

Nadien staat er een nagerechten buffet op u te wachten. Vers fruit, schepijs en diverse desserts. Sluit uw avond af met een kopje koffie of cappuccino.

Ook aan de kinderen wordt in ons restaurant gedacht!

Ook voor de kinderen staan er in ons restaurant lekkere gerechten klaar! U bent aan het juiste adres bij ons om met het hele gezin of de hele familie gezellig aan een tafeltje te eten! Er is namelijk voor iedereen wel iets lekkers in ons restaurant!

Voor de kinderen is er nog meer.. Wij hebben een kids space waar zij tijdens een avondje in ons restaurant heerlijk kunnen spelen tussen het eten door. Zij kunnen zich hier even uitleven na een lange zit aan tafel.

Wanneer u speciale wensen heeft of wanneer er allergieën zijn dan kunt u dit bij de bediening melden. U kunt dit ook alvast doorgeven bij het maken van de reservering.

Reserveer online voor een tafel in ons restaurant

Wilt u bij het beste restaurant in de omgeving van Wehl eten om te kunnen genieten van gerechten uit allerlei windstreken? Zorg er dan voor dat u zeker bent van een tafel in ons restaurant in de omgeving van Wehl. U kunt online heel eenvoudig reserveren voor een bezoek in ons restaurant! Reserveren voor ons restaurant in de omgeving van Wehl kan online door de gewenste dag, tijd stip en het aantal personen door te geven. Meldt hierbij ook een telefoonnummer en andere persoonsgegevens zodat wij de reservering compleet kunnen maken. Zijn er speciale wensen, laat u deze dan ook aan ons weten?

In ons restaurant in de omgeving van Wehl kunt u de gehele week terecht om te eten! Wij zijn namelijk van maandag tot en met zondag geopend voor onze gasten!

Onze openingstijden? Maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 17:00 tot 22:00. Op zaterdag en zondag kunt u van 16:00 tot 22:00 bij ons terecht! In ons restaurant hanteren wij vaste tarieven, die van enkele factoren afhangen (bijvoorbeeld leeftijd). Van maandag tot en met donderdag zijn dezelfde tarieven, op vrijdag, zaterdag en zondag verschillen de tarieven.

U vindt restaurant Nieuwe Tijd in de omgeving van Wehl. Wij zijn gevestigd in Duiven, Gelderland. Zien wij u snel in een van de restaurants in de omgeving van Wehl?

Contact

Naam(Vereist)