Restaurant Giesbeek

Bent u op zoek naar een restaurant Giesbeek waar u terecht kunt voor heerlijke gerechten? Kom dan langs bij restaurant Nieuwe Tijd in de omgeving van Giesbeek, u vindt ons in Duiven. Bij ons kunt u genieten van de fijne sfeer, gastvrijheid en heerlijke gerechten.

Wij bieden diverse buffetten aan met gerechten van over heel de wereld. Zo kunt u in ons restaurant genieten van sushi, seafood, voorgerechten, a la carte, warme gerechten wok of Teppanyaki en grill.

Is het bij u thuis een traditie om met bepaalde gelegenheden niet zelf in de keuken te staan maar een van de restaurants in de buurt van Rheden, Arnhem, Giesbeek te kiezen? Denk dan voor de volgende keer aan restaurant Nieuwe Tijd! Bij ons bent u van harte welkom om te genieten van lekker eten.

Genieten van de verse producten bij restaurant Nieuwe Tijd

Heeft u ook zo’n zin in lekker eten? Bij ons kunt u van maandag t/m zondag terecht om te genieten van een diner en heerlijk drankje! Want naast onze buffetten hebben wij ook een uitgebreide kaart voor een lekkere borrel!

In ons restaurant in de omgeving van Giesbeek kunt u bij de buffetten zelf kiezen voor welke gerechten u gaat kiezen. Zo kunt u denken aan Maki, Nigiri en andere sushi met bijvoorbeeld zalm. Wanneer u meer geniet van een soepje, brood en dips of carpaccio kan dat ook!

Voor de warme gerechten hebben wij een a la carte menu, met producten uit verschillende seizoenen. Ook staan er andere warme gerechten klaar vanuit alle werelddelen, denk aan saté, spareribs, garnalen of gebakken buikspek.

Bij ons wok buffet kunt u verse groenten combineren met vlees, vis of vegetarische producten zodat u uw eigen favoriete hapje kan samenstellen! Daarbij hebben wij ook een Teppanyaki en Grill buffet!

Ook aan de kinderen is gedacht. Speciaal voor hen hebben wij een kinderbuffet, evenals een ruimte waar zij heerlijk kunnen spelen, dit is onze kids space!

Maak een reservering in ons sfeervolle restaurant

Wilt u graag met een vriend, met het gezin of de hele familie bij ons eten? Dan kunt u hiervoor eenvoudig online een tafel reserveren. U kiest de gewenste dag, het tijdstip en de grootte van het gezelschap en wij zullen er voor zorgen dat er een gezellige tafel voor u klaar staat!

Benieuwd naar de openingstijden van ons restaurant in de omgeving van Giesbeek? Van maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 17:00 tot 22:00. Op zaterdag en zondag kunt u vanaf 16:00 al genieten van een heerlijk diner of borrel! Van maandag t/m donderdag gelden dezelfde tarieven voor een diner in ons restaurant, vrijdag t/m zondag zijn er andere tarieven. Wilt u meer weten over de tarieven? Die vindt u op de speciale pagina.

Wij verzorgen graag een gezellig diner voor onze gasten. Wilt u dat ook? Reserveer uw tafel en wij zullen u graag verwelkomen.

Contact

Naam(Vereist)