Restaurant Duiven

Restaurant Duiven gezocht? Wil jij lekker genieten van heerlijke gerechten van over de hele wereld gecombineerd met een gezellige borrel? Dan zit je bij restaurant Nieuwe Tijd in de gemeente Duiven aan het juiste adres.

Lekker een avondje uiteten in een restaurant waarbij voor iedereen wel wat wils is? Dan is restaurant Nieuwe Tijd echt iets voor jou.

Er zijn verschillende restaurants in Duiven te vinden. Zo zijn er restaurants die een Michelin ster gekregen hebben en restaurants voor de lunch waarbij hedendaagse kunst elkaar ontmoeten en historie gecombineerd wordt. Maar wanneer je op zoek bent naar restaurant waar je heerlijk kan genieten van een arrangement aan verschillende wereldgerechten en een uitgebreid assortiment aan verschillende dranken en wijnen, dan zit je bij restaurant Nieuwe Tijd in Duiven goed.

Reserveer een tafel bij restaurant Nieuwe Tijd. Je kan telefonisch contact met ons vriendelijk personeel opnemen of online een reservering plaatsen.

restaurant duiven

Een restaurant op een prachtige locatie in de gemeente Duiven

Duiven restaurant Nieuwe Tijd ligt in Duiven in de provincie Gelderland. Duiven is een plaats dichtbij Zevenaar. In ons restaurant kan je lekker samen komen met familie, vrienden en ander gezelschap om te genieten van een culinair hoogtepunt.

De moderne uitstraling van ons restaurant maakt de ambiance prettig en gezellig. Onze bediening zorgt ervoor dat jij een fijne avond hebt en kan genieten van de fijne sfeer waarin ons restaurant zich bevindt.

Gasten kunnen iedere dag langskomen om te genieten van een uitgebreid diner. Ons restaurant is namelijk geopend van maandag tot en met zondag. Met een arrangement dat 2 uur duurt kan je genieten van gerechten en desserts van over de hele wereld. Wanneer je binnenkomt wordt je ontvangen door onze gastvrouw en vervolgens zal ons vriendelijk personeel je naar je tafel begeleiden.

Bij ons restaurant Duiven is zoveel mogelijk. Van een diner op zondag met de familie tot bedrijfs feesten voor een diner op woensdag. Van heerlijke bieren en wijnen, tot het genieten van heerlijke gerechten in ons restaurant. Bij ons restaurant kan je genieten van een fijne sfeer.

Wereldwijde gerechten in ons restaurant Duiven

Wanneer je wilt genieten van een heerlijk diner, dan kan je een tafeltje reserveren bij ons restaurant in Duiven. In ons restaurant hebben wij een buffet met gerechten die vers bereid worden door onze chefs.

Altijd al een sushi willen proberen of andere vis gerechten? Tijdens het diner in ons restaurant krijg je hier de mogelijkheid voor. Vis gerechten of vlees gerechten? Van hoofdgerecht tot voorgerechten en desserts, onze koks zorgen ervoor dat jij de best mogelijke ervaring krijgt.

Gezellig eten met de hele familie? Bij restaurant Nieuwe Tijd is ook gedacht aan de kleine gasten. Met ons kinderbuffet kunnen ook de kleine gasten genieten van de verschillende gerechten. Kaas, spareribs, kleine broodjes en mini frikandellen is voor de kinderen ook genoeg keus.

Dit samenspel maakt de Nieuwe Tijd in Duiven een uniek restaurant. Met keuze uit veel verschillende gerechten en een groot assortiment aan dranken en wijn, zorgen wij ervoor dat onze gasten genieten van het diner.

restaurant duiven bezoeken

De chef kok en zijn culinaire creaties

In ons restaurant kan je heerlijk genieten van frisse salades, kleine groentjes en huisgemaakt gebak. Je kan zelf kiezen wat voor gerecht je wilt en hoeveel je ervan eet. Laat je verrassen door de vele smaken van over de hele wereld en het koken van onze chef kok.

Je kan zoveel mogelijk eten. De vele gerechten worden met passie en liefde gemaakt en bezorgen je een ultieme etenservaring. Onze bar heeft ook een groot assortiment aan verschillende dranken en wijn. Uiteraard kan je er ook terecht voor een lekker kopje koffie.

Een gezellige borrel in een gezellige sfeer in Restaurant Duiven

Een gezellige borrel gehad en wil je dit gezellig doorzetten? Reserveer dan een tafeltje bij restaurant Nieuwe Tijd. Reserveringen kunnen gemakkelijk worden gedaan door telefonisch contact met ons op te nemen of online een reservering te plaatsen.

Gezellig met vrienden, familie of ander gezelschap genieten van een diner in een fijne ambiance? Eten wat met liefde en passie gemaakt wordt.

Wil jij een tafel reserveren bij ons restaurant in Duiven? Neem dan contact met ons op! Dit kan telefonisch via telefoonnummer 0316 449 188 of online op onze website.

Contact

Naam(Vereist)