Restaurant Didam

Bent u op zoek naar een restaurant Didam? Bent u bij ons in de buurt en heeft u geen zin om zelf te koken? Dan kunt u ook op dinsdag of woensdag bij ons terecht! Restaurant Nieuwe Tijd is namelijk van maandag tot en met zondag geopend om de gasten te verwelkomen en te laten genieten van de lekkere gerechten uit de keuken!

Ons team staat in ons restaurant klaar voor jou!

In ons restaurant in de omgeving van Didam kunt u genieten van de lekkere gerechten uit onze keuken! Wij bieden onze gasten verschillende buffetten waarbij allerlei gerechten uit onze wereld keuken kunnen worden geproefd!

Wij zijn een van de restaurants in de omgeving van Didam met een uitgebreide menukaart, wij serveren gerechten van over heel de wereld. U kunt namelijk genieten van dagverse sushi, onze seafood bar of diverse voorgerechten. U kunt gerechten bestellen die gemaakt zijn van seizoensproducten, warme gerechten als saté en buikspek, maar ook is kunt u onze chefs laten wokken! U kunt zelf groenten combineren met vis/vlees/vegetarische producten zodat onze chefs een heerlijke maaltijd voor u gaan maken.

Ook aan de kinderen is natuurlijk gedacht! Voor hen is er een speciaal buffet met heerlijk eten!

Overigens kunnen wij ook kleine feesten organiseren in ons restaurant in de omgeving van Didam. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u contact opnemen met ons personeel zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

Reserveren in ons restaurant kan online!

Zou u graag gezellig bij ons willen dineren? Dat kan! U kunt online een tafel reserveren bij ons in de omgeving van Didam. U doet dit door de gewenste datum, het tijdstip en het aantal personen door te geven. Wij zullen er dan voor zorgen dat er voor u een mooie tafel klaar staat!

Onze openingstijden? Maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 17:00 tot 22:00, op zaterdag en zondag zijn wij van 16:00 tot 22:00 geopend. Wilt u een keer op donderdag bij ons komen eten? Reserveer dan zeker even een tafel in ons restaurant in de regio van Didam!

Ons adres is cartograaf 82 in Duiven, de omgeving van Didam!

Contact

Naam(Vereist)