Nieuw restaurant Duiven

Ben jij op zoek naar een restaurant in de regio Arnhem en Zevenaar? Dan zit je bij restaurant Nieuwe Tijd aan het juiste adres. Hier kan je namelijk genieten van heerlijke gerechten van over de hele wereld met een gezellige borrel erbij.

Heb je een mooie dag en wat te vieren? Kom dan genieten van een heerlijke avond uiteten in een restaurant waar voor iedereen wel iets lekkers ligt.

In Duiven zijn verschillende restaurants waar je terecht kan voor een lunch in de brasserie of een diner met spareribs. Maar wanneer je wilt genieten van een fijne sfeer en ambiance dan kom je als snel uit bij restaurant Nieuwe Tijd.

Hier kan je je laten verrassen door het brede assortiment aan verschillende wereldgerechten. Daarbij mogen de verschillende wijnen en bieren van onze bar niet ontbreken.

Wil je een arrangement reserveren? Reserveer dan een tafeltje bij restaurant Nieuwe Tijd. Reserveringen kunnen online gedaan worden of je kan telefonisch contact met ons opnemen.

nieuw restaurant duiven

Een gezellige borrel op een gezellige locatie

Duiven is gelegen in de provincie Gelderland en Duiven is een plaats in de buurt van Arnhem en Zevenaar. In Duiven ligt het gezellige restaurant Nieuwe Tijd waar je met je vrienden, familie of ander gezelschap terecht kan voor een heerlijk diner.

Gasten kunnen in ons restaurant in Duiven terecht van maandag tot en met zondag voor een heerlijk diner. Met een arrangement van 2 uur kan je genieten van de verschillende gerechten en desserts die over de hele wereld bereid worden. Bij binnenkomst wordt je ontvangen door een gastvrouw en de bediening zal je vervolgens begeleiden naar je tafel.

In ons restaurant zijn er veel mogelijkheden. Zo kan je er woensdag met mensen samen komen voor een heerlijk diner of in het weekend samen komen voor een bedrijfsuitje. Je kan er genieten van verschillende gerechten, bier of een fles wijn. En vergeet natuurlijk de fijne sfeer niet.

Een kaart met gerechten van over de hele wereld

Reserveringen in ons restaurant in Duiven kunnen op verschillende manieren gedaan worden. Je kan online een reservering plaatsen of telefonisch contact maken. In ons restaurant kan je terecht voor een buffet aan verschillende gerechten die door onze chefs geprepareerd worden.

Van sushi en heerlijke vis gerechten tot fijne salades en vers en mals gemaakt vlees. Bij ons restaurant kunnen wij de gerechten op verschillende manieren bereiden. Zo kan je de gerechten wokken of grillen.

Wil je lekker met het gezin komen eten? Bij restaurant Nieuwe Tijd is er ook aan de kinderen gedacht. Zo hebben wij een kinderbuffet waar de kleinere gasten heerlijk kunnen eten.

Gerechten vol inspiratie en passie van onze chef kok

In ons restaurant in Duiven kan je dus heerlijk eten en genieten van gerechten van over de hele wereld. Van groenten uit Nederland tot sushi uit Japan. Onze chefs koken verschillende gerechten, zodat jij die kan proeven.

Onze chefs hebben echte liefde voor het vak en hebben daarom ook een menu samengesteld waarin deze passie terug te vinden is.

Ook benieuwd naar de wijn en bieren van ons café? Met een groot assortiment aan wijn en bieren is er bij elk gerecht ook een heerlijk drankje.

nieuw restaurant duiven bezoeken

Op een mooie dag langskomen voor een heerlijk diner in ons nieuw restaurant Duiven

Heb je een mooie dag gehad en wil je die nog even doorzetten naar een heerlijk diner? Reserveer dan een tafeltje bij restaurant Nieuwe Tijd. Laat je in stijl verrassen door ons menu en maak kennis met de verschillende gerechten uit de wereld.

Onze gastvrouw, gastheer en chef kok zorgen ervoor dat jij met een ervaring rijker naar huis gaat.

Wij zijn iedere avond geopend, maar in de maanden van de feestdagen kan dit nog veranderen. Wil je dus een tafel reserveren? Neem dan contact met ons op en reserveer een tafel. Wij heten je dan van harte welkom.

Wil je meer informatie over ons menu of over de verschillende gerechten en desserts? Wij beantwoorden je vragen graag!

Contact

Naam(Vereist)