Kids space

Nieuwe Tijd heeft een waar speelparadijs, een game center van ruim 500m2, waar jong en oud zich kan amuseren. Is het niet in de ballenbak met klimtoestellen dan zijn het wel de games die wachten om door jou gespeeld te worden. Speel life-size arcade games variërend van airhockey, racespellen tot simulatoren en 4D-games. Een niet te missen experience.

Reserveer een tafel

Speciaal Kidsbuffet

Restaurant Nieuwe Tijd is een kindvriendelijk restaurant. Speciaal voor de kids hebben wij een verlaagd Kidsbuffet met heerlijkheden uit alle wereld delen…kortom verrukkelijk smullen! Er gaat een wereld voor je open.

Bekijk onze tarieven

Restaurant Nieuwe Tijd is vanaf maandag 16 maart tot en met woensdag 1 juli gesloten.

Restaurant Nieuwe Tijd is vanaf aanstaande maandag telefonisch niet bereikbaar. Het contactformulier op de website, Social Media en de mail worden dagelijks beantwoord en kunnen als normaal worden gebruikt. De reserveringen kunnen worden gemaakt via onze website. De bevestiging op de reservering kan langer duren dan normaal.

Heeft u vragen of opmerkingen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. We horen ze graag en reageren zo snel als mogelijk. Spreekt u liever persoonlijk met een van onze medewerkers? Bel ons dan na 1 juli op: 0316 449 188

GEEN AFHAAL- EN BEZORGMAALTIJDEN!