Duiven restaurant

Op zoek naar een gezellig restaurant waar je na een gezellige borrel terecht kan voor een hapje eten en een goed diner? Bij restaurant Nieuwe Tijd in de gemeente Duiven zit je dan goed! Bij restaurant Nieuwe Tijd kan je heerlijk genieten van lekker eten van over de hele wereld.

Er zijn verschillende restaurants in Duiven te vinden. Zo zijn er restaurants die verschillende sterren hebben gekregen voor de lunch, restaurants waar je snel spareribs en broodjes hamburger kan eten, maar ook ons restaurant waarin je zoveel mogelijk kan eten als je wilt.

In ons restaurant kan je genieten van een arrangement aan verschillende wereld gerechten en een uitgebreid assortiment aan wijnen en bieren.

Reserveer een tafel bij restaurant Nieuwe Tijd. Neem telefonisch contact met ons op of reserveer online een tafel.

Een restaurant in de gemeente Duiven met een gezellige ambiance

Duiven is een plaats dat dichtbij Zevenaar ligt in de provincie Gelderland. Restaurant Nieuwe Tijd is gelegen in Duiven en je kan er terecht met je vrienden, familie of ander gezelschap voor heerlijke gerechten en heerlijk eten.

Laat je verrassen door het assortiment aan gerechten. In een modern en gezellig restaurant zorgt onze bediening ervoor dat jij een fijne avond hebt en optimaal kan genieten van de gerechten die met passie voor je bereid worden.

Gasten kunnen hier iedere dag terecht. Maandag tot en met zondag kan je hier terecht voor een uitgebreid diner. Met een arrangement van 2 uur kan je genieten van verschillende wereld gerechten en desserts. Bij binnenkomst wordt je vriendelijk ontvangen door onze gastvrouw en vervolgens zal onze bediening je begeleiden naar je tafeltje.

In ons restaurant heb je veel mogelijkheden. Zo kan je er terecht voor een diner op zondag of kleine bedrijfs feesten op woensdag.

duiven restaurant

Met liefde geprepareerde gerechten van over de hele wereld

Reserveren in ons restaurant kan gemakkelijk via telefonisch contact of online. In ons restaurant hebben bij een buffet en wordt elk gerecht vers bereid door onze chefs. De gerechten worden met liefde en passie voor je gemaakt. Of je nu een fan bent van vis gerechten of toch meer van vlees gerechten, onze koks staan voor je klaar.

Eet bijvoorbeeld groenten afkomstig uit Nederland of sushi overgekomen uit Japan. Wokken of grillen? Bij restaurant Nieuwe Tijd kan je kiezen uit verschillende gerechten.

Zin een gezellig avondje met de familie? Bij restaurant Nieuwe Tijd hebben we ook voor de kinderen en de kleinere gasten een kinderbuffet. Van spareribs, kaas, kleine broodjes en mini frikandellen tot allerlei andere lekkere gerechten.

Gerechten die door de chef kok bereid worden

In ons restaurant in Duiven kan je terecht voor verschillende gerechten. Laat je verrassen door frisse salades, lekkere vis gerechten en je eigen samengestelde wok gerecht. Op deze manier kan je zoveel mogelijk gerechten uitproberen.

Met heerlijke desserts en zelfgemaakt gebak tot verschillende wok gerechten. Bij restaurant Nieuwe Tijd in Duiven is er voor ieder wat wils. Ben je benieuwd naar de bar? Met een breed assortiment aan wijn en bier, kan je elk gerecht ook combineren met een lekker drankje. Uiteraard kan je er ook genieten van een kopje koffie.

duiven restaurant bezoeken

Een gezellige borrel in Duiven restaurant Nieuwe Tijd

Wanneer je een gezellige borrel hebt gehad en je wilt dit nog even doorzetten naar een heerlijk diner, dan kom je naar restaurant Nieuwe Tijd in Duiven. De sfeer is er altijd prettig en je kan er genieten van een uitgebreid menu.

Benieuwd wat de chef kok voor je kan koken en naar de verschillende gerechten? Neem dan contact met ons op of bezoek het restaurant en vraag het!

Eten in een gezellige sfeer met een leuk gezelschap als je vrienden 0f familie? Reserveringen kunnen gemakkelijk gemaakt worden online of via de telefoon. Het telefoonnummer waar je ons op kan bereiken is: 0316 449 188. Een tafel reserveren is dus erg simpel en we heten je van harte welkom.

Nieuw restaurant Duiven bezoeken? Voor een vast bedrag kan je bij ons heerlijk eten. Wij zijn geopend alle dagen van de week met uitzondering van de feestdagen.

Contact

Naam(Vereist)