Kerst Kerst bij ons

Kerst bij Nieuwe Tijd 2021

Vier een wereldse kerst bij Restaurant Nieuwe Tijd.

De kerst is een tijd van samenkomen en genieten met familie en vrienden. Wij zorgen voor onbeperkt eten, drinken en feestelijkheid. Ons restaurant is tijdens de feestdagen volledig in kerstsfeer gedompeld met grote kerstbomen en sfeervolle kerstversiering. De zangeres en pianiste Kim speelt, pop, soul en de beste kerstnummers. Goochelaar Peter Eggink loopt rond om u te verrassen met de meest vermakelijke trucs en in de KidsPlaza kunnen de kinderen geschminkt worden door een echte kunstenares.

Bij binnenkomst ontvangen wij u met een glas champagne en we breiden ons normaal al riante buffet uit met heerlijke luxe gerechten. Denk daarbij aan verschillende hammen, patés, Graved Lachs, stoof van wilde gans, hertenrug van Veluws hert, ribeye van wilde buffel, zalm met beurre blanc en nog veel meer.

Kom het ervaren met familie en vrienden! Kerst bij restaurant Nieuwe Tijd betekent volop smakelijk eten, gezelligheid en vermaak.

Kerstarrangement

Tijdens de kerstdagen zijn onze arrangementen 2,5 uur. We hebben meerdere zittingen om uit te kiezen:

24 december 18.00 uur

25 december 16.00 uur / 20.00 uur

26 december 16.00 uur / 20.00 uur

Tarieven

0-3 jaar Gratis

4-7 jaar € 23,50

8-11 jaar € 28,50

12-64 jaar € 57,50

Senioren 65+ € 54,50

Gesloten

Vanwege de huidige maatregelen vanuit de overheid, zijn wij tot nader bericht gesloten. Excuus voor het ongemak. Houd onze Facebook in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.